Widnet Solutions

Е-трговија

Ние сме компактен, ентузијастички тим од дигитални дизајнери и девелопери со комбинирано искуство од повеќе од една деценија во сите аспекти на дигиталниот свет. Работевме на широк спектар на дигитални проекти за клиенти низ целиот свет, од помали веб-страници за почетни компании до комплексни платформи за е-трговија. Покрај веб-развој, ние сме специјализирани и за оптимизација на пребарувачи, маркетинг преку интернет и брендирање. Без оглед на вашата цел, ќе ви помогнеме да стигнете таму.

Како веб-специјалисти, ние нудиме широк спектар на услуги поврзани со веб, од дизајнирање и градење на сосема нова страница (вклучувајќи решенија за хостинг) до ревизија и надградба на вашата постоечка веб-страница; осигурување дека изгледа совршено на сите уреди и големини на екранот.

wordpress elementor

НАУЧИ

Откривање и истражување

Истражувањата се првиот чекор во процесот, ако не и поважни од останатите. Ние поминуваме време да го запознаеме вашиот бизнис за да се осигураме дека точно разбираме што сакате вие.

КРЕИРАЈ

Дизајн и прототип

Ова е местото каде што парчињата почнуваат да се собираат заедно. Ние ја дизајнираме и планираме страницата, вклучително и жичано врамување, развој на прототипи.

ГРАДЕЊЕ

Развој и спроведување

Нашиот омилен дел, кодирање и спроведување на веб-страницата за да изгледаме одлично на сите уреди и прелистувачи. Ние ги тестираме готовите страници за да се осигураме дека функционира се како што треба и не потпишуваме ниту еден проект, освен ако клиентот не е 100% задоволен.

ЛАНСИРАЊЕ

Стартувај и повторувај

Откако добиваме зелено светло од клиентот, страницата оди во живо. Но, нашата работа не застанува тука. Продолжуваме да ја оптимизираме вашата страница, помагајќи да се појави повисоко на ранг листата кај пребарувачите.

Што правиме најдобро

На кратко, ако станува збор за дигитален проект, можеме да помогнеме. Ние градиме веб-страници што се ажурирани со актуелните технологии и трендови на дизајн. Сите наши страници реагираат, што значи дека изгледаат одлично и функционираат совршено, без оглед на кој мобилен уред се прегледуваат. Ако веќе имате веб-страница, но барате освежување или ажурирање – нема проблем, можеме да развиеме нова страница што помага да се генерираат нови деловни активности, сега и во иднина.

Повеќе информации за тоа што правиме:

Brand design
Дизајн на бренд
Responsive design
Респонзивен дизајн
Speed optimisation
Оптимизација на брзината
Email campaigns
Е-пошта кампањи
Copywriting
авторски права
App development
Развој на апликации
Hosting
Хостирање
Website security
Безбедност на веб-страница
SEO
SEO

Нешто од нашите неодамнешни проекти

OUR MISSION:

WE HELP BUSINESSMEN TO DOUBLE THEIR ANNUAL GROWTH BY DELIVERING OPTIMAL HUMAN CENTRIC TECH PRODUCTS AND RELATED SERVICES.