Widnet Solutions

WIDNET на Интернационалниот Маркет!

Нашиот нов партнер, Amandus Sweden, е посветен тим со многу искуство во продажба и маркетинг од повеќе меѓународни индустрии. Amandus е со седиште во Енкепинг, Шведска. Надвор од главниот град Стокхолм. Тие имаат огромна мрежа на партнери и се вешти во сè, од стратешка и оперативна продажба. Планирање на деловни активности и стратегии, дигитален маркетинг, односи со јавност и сл. Што сметаме дека ќе ни помогнат да го развиваме нашиот бизнис на меѓународно ниво. Значи, ние сме многу среќни што ги имаме како партнери!

OUR MISSION:

WE HELP BUSINESSMEN TO DOUBLE THEIR ANNUAL GROWTH BY DELIVERING OPTIMAL HUMAN CENTRIC TECH PRODUCTS AND RELATED SERVICES.