Widnet Solutions

Кои сме ние

WIDNET е меѓународна компанија, со седиште во Скопје, Македонија, основана пред 2 години. Тимот на компанијата се состои од врвни професионалци во сите области: развој на софтверски решенија, бизнис анализи, веб-услуги, консултации за производи поврзани со менаџмент на човечки ресурси, корпоративни комуникации и маркетинг. Основна активност на WIDNET е компјутерско програмирање на софтверски решенија и платформи поврзани со управување со човечки ресурси. Нашите производи веќе се користат во нашата земја и неодамна беа препознаени од компании од Европа и остатокот од светот.

Со почит,

Нашата мисија

Да испорачаме оптимални решенија со квалитет и услуги по разумни цени. Да им помогнеме на партнерите да го користат нашиот производ на начин што ги поддржува нивните дефинирани цели и стратешки приоритети. Ние цениме и очекуваме интегритет во сè што правиме. Признаваме дека основата на нашиот раст и успех е со секој задоволен клиент.

Нашата визија

Нашата визија е да бидеме глобален партнер за софтверски решенија за човечки ресурси. Да го освојуваме пазарот со слушање и разбирање на нашите партнери и да работиме на испорака на иновативни решенија за човечки ресурси кои обезбедуваат вистинска деловна вредност. Секој ден, нашиот високо-квалификуван тим ќе се разликува по тоа што ќе демонстрира лична одговорност, страст и иновативност

0

Проекти
изработени

0

Среќни
клиенти

0

промоции

0

Кафе музика

OUR MISSION:

WE HELP BUSINESSMEN TO DOUBLE THEIR ANNUAL GROWTH BY DELIVERING OPTIMAL HUMAN CENTRIC TECH PRODUCTS AND RELATED SERVICES.